Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Αντίστροφη μέτρηση για το 15ο Επετειακό Μονοπάτι Παρνασσού

Έφτασε το Σαββατοκύριακο που όλοι περιμέναμε, με μία από τις αγαπημένες μας αθλητικές διοργανώσεις να μετράει αντίστροφα για το σήμα της εκκίνησης.

Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 7 αγώνες και συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 27 Απριλίου 2024 θα γίνουν στους δρόμους της Αμφίκλειας οι 4 κάτωθι:

▫️Στις 18:00 – 3 παιδικοί αγώνες των 800μ., 1000μ. και 1400μ.

▫️Στις 18:40 – το διάσημο “Αμφίκλεια City Trail” 4 χλμ.

ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 θα διεξαχθούν οι εξής 3 ορεινοί αγώνες:

▫️Στις 9:15 το “Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού” – 12 χλμ.

▫️Στις 10:00 το “Μονοπάτι Παρνασσού” – 25,2 χλμ.

▫️Στις 10:15 το “Μονοπάτι Αμφίκλειας” – 8,5 χλμ.

Εκκίνηση και τερματισμός στην πλατεία 25ης Μαρτίου, όπου θα βρίσκεται και η Γραμματεία των Αγώνων.

Από το 2007 μέχρι σήμερα – με μία αναγκαστική παύση λόγω πανδημίας – το “Μονοπάτι Παρνασσού” αποτελεί την πλέον επιτυχημένη γιορτή του αθλητισμού στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Η επιτυχία της έγκειται τόσο στην άψογη διοργάνωση του ακούραστου Α.Σ. “Διόνυσος” Αμφίκλειας και την καθοριστική συμβολή των εθελοντών, που βρίσκονται σε καίρια σημεία των διαδρομών, όσο και στις φυσικές ομορφιές που αντικρίζουν οι αθλητές. Από τη μία τα μαγευτικά τοπία στις ορεινές διαδρομές και από την άλλη τα γραφικά σοκάκια, ο Παραδοσιακός Οικισμός και οι στριμούλες της Αμφίκλειας στο City Trail, προσφέρουν εξίσου δυνατές εικόνες αγαλλίασης και ψυχικής ηρεμίας στους συμμετέχοντες.

Η προθέρμανση ξεκίνησε!

Φορέστε αθλητική περιβολή κι ελάτε να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές. Είτε ως αθλητές είτε ως θεατές, το “Μονοπάτι Παρνασσού 2024” θα είναι μία ξεχωριστή και αξιομνημόνευτη εμπειρία για όλους μας, με πολλές εκπλήξεις. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button