ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανοιχτοί σε προτάσεις: Η… παράδοση του ΟΦΗ με τις καλοκαιρινές πωλήσεις παικτών!

Τα τελευταία καλοκαίρια το… παζλ για τον σχεδιασμό του ΟΦΗ, έχει και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών λόγω… πώλησης. Αυτό το ενδεχόμενο «παίζει» και για φέτος, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι στην… βιτρίνα, ανεξάρτητα με την πλευρά που κινεί τις διαδικασίες.

Σ’ αυτή την κατηγορία υπάρχουν παίκτες, που για διάφορους λόγους (αγωνιστικούς και μη) μπορεί να έχουν τάσεις φυγής, αλλά και αυτοί που λόγω ποιοτικών χαρακτηριστικών «μαγνητίζουν» τα βλέμματα του ενδιαφέροντος.

Άλλωστε, πρόκειται για τη χρονική περίοδο που οι συζητήσεις αυτές… φουντώνουν και οι μάνατζερ μπαίνουν επίσης δυναμικά στο… παιχνίδι.

Η πάγια τακτική του ΟΦΗ, δεν αλλάζει και φέτος το καλοκαίρι. Στην ομάδα του Ηρακλείου είναι ανοιχτοί σε προτάσεις, αρκεί βέβαια στην κουβέντα να υπάρχει και το αντίστοιχο οικονομικό κομμάτι.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό στο μέτωπο των πιθανών πωλήσεων, παρότι έχει αναπτυχθεί φημολογία για συγκεκριμένα ονόματα.

Σύμφωνα μ’ αυτή, το όνομα του Μπάκιτς είναι στη λίστα της Ομόνοιας, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση με δεδομένο ότι στην τεχνική ηγεσία της κυπριακής ομάδας την επόμενη σεζόν θα είναι ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Επί των ημερών του Λιθουανού προπονητή ήρθε στον ΟΦΗ ο Μαυροβούνιος μέσος και εκτιμά τις ικανότητες του, όμως το ενδεχόμενο να προκύψει επίσημη πρόταση είναι μια άλλη συζήτηση.

Επίσης, έντονα ακούγεται ότι οι Μπάουμαν και Αμπάντα αναζητούν κάτι διαφορετικό για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, όμως και εδώ θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να έρθει στο… τραπέζι με συγκεκριμένη πρόταση.

Έχει γίνει… παράδοση

Οτιδήποτε από τα παραπάνω ή ότι άλλο προκύψει θα φανεί στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, καθώς η μεταγραφική περίοδο έχει πολύ… δρόμο ακόμη.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, είναι ότι για τον ΟΦΗ έχουν γίνει… παράδοση τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών, που έχουν συνεισφέρει σημαντικά στο ταμείο της ΠΑΕ.

Πέρυσι το καλοκαίρι, η μετακίνηση του Μανδά στην Λάτσιο ξεπέρασε το 1 εκ. ευρώ, ενώ η μεταγραφή του Ντιουσέ στην Οσέρ έφτασε τις 500 χιλ. ευρώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Τους καλοκαιρινούς μήνες του 2022, οικονομικό όφελος υπήρχε μόνο από τη μεταγραφή του Επασί στην Άμπχα, ενώ το 2021 από τις μετακινήσεις των Στάρτζεον και Σαρδινέρο σε Ράκοφ και Περθ Γκλόρι αντίστοιχα.

Ψηλό… ταβάνι οικονομικά είχαμε και το 2020, όταν η παραχώρηση του Φιγκεϊρέντο στην Αλ Ουάσλ άγγιξε το 1 εκ. ευρώ, ενώ οι Ουάλεϊ και Δεληγιαννίδης επίσης πήραν μεταγραφή με όφελος για τους Κρητικούς.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button