ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανείπωτη θλίψη για την 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από ύψος 50 μέτρων – Στο μικροσκόπιο το τι προηγήθηκε της θανάσιμης πτώσης (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ανείπωτη θλίψη για την 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από ύψος 50 μέτρων – Στο μικροσκόπιο το τι προηγήθηκε της θανάσιμης πτώσης (vid)

Σοκ στη Κρήτη από τη βουτιά θανάτου μιας 17χρονης μαθήτριας από ύψος 50 μέτρων, σε γέφυρα του ΒΟΑΚ στο ύψος της Σταλίδας. Η μοιραία πτώση που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5), κινητοποίησε τις αρχές, που έφτασαν στο σημείο, και μετέφεραν τη σορό της κοπέλας στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Βουτιά θανάτου σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5) όταν η κοπέλα βρέθηκε στο κενό από τη γέφυρα του Βόρειου Οδικού Άξονα, στο ύψος της Σταλίδας. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και έπειτα από δύο ώρες επιχείρησης, μετέφεραν την 17χρονη, η οποία έπεσε από ύψος 50 μέτρων, στον νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ασύλληπτη τραγωδία έχει προκαλέσει σοκ στη τοπική κοινωνία… και όχι μόνο, με τις αρχές να διερευνούν με πολύ προσοχή την υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα τα αμείλικτα ερωτήματα είναι πολλά.

►Διαβάστε επίσης: Τραγωδία με μαθήτρια που έπεσε από τη γέφυρα στον ΒΟΑΚ- Πτώση στο κενό από ύψος 50 μ. – Η στιγμή της μεταφοράς της άτυχης (vid)

Οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης όπως και το αν προηγήθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολικό περιβάλλον της κοπέλας, καθώς η 17χρονη φέρεται να έφυγε από το σχολείο με τα πόδια και όχι με το λεωφορείο όπως συνήθιζε.

Ο χαμός της κοπέλας έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη σε όλο το νησί… Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη ήταν μαθήτρια τρίτης λυκείου και έμενε στην ευρύτερη περιοχή με την οικογένειά της. Το κορίτσι ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button