ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας έκαναν την αρχή στην Κρήτη

Τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης ποντάρουν και στη λογική της πιο χαλαρής ψήφου ή αλλιώς της ψήφου που μπορεί να εκφράσει δυσαρέσκεια

Φαίνεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ και ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το ΚΚΕ κάνουν την αρχή στην κάθοδο πολιτικών αρχηγών στην Κρήτη, μιας και οι πληροφορίες θέλουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου να βρίσκεται στο νησί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ενώ θα ακολουθήσουν και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης. Μάλιστα, οι επισκέψεις αυτές δεν είναι καθόλου τυχαίες, μιας και θεωρούν πως η εικόνα της Κρήτης θα μπορούσε να αλλάξει πολιτικά στις ευρωεκλογές, αφού τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως δεν είναι συμπαγής η “γαλάζια” δυναμική της Κρήτης, μιας και διαχρονικά ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία ΣΥΡΙΖΑ. 
Τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης ποντάρουν και στη λογική της πιο χαλαρής ψήφου ή αλλιώς της ψήφου που μπορεί να εκφράσει δυσαρέσκεια. Αρκετά και τα στελέχη της Ν.Δ. που ζητούν μέσα στον Μάρτιο και μια περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη, ενώ ήδη σχεδιάζεται και η κάθοδος πολλών κορυφαίων υπουργών. Το σίγουρο είναι πως έχουν “μυρίσει” εκλογές και όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη οι προεκλογικοί ρυθμοί θα εντατικοποιηθούν. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button