ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αναγέννηση και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο (17:00) στα «Δύο Αοράκια» (vid.)

Τοπικό ντέρμπι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον…

 Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1, το κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια) θα φιλοξενήσει αύριο (17:00) το πολύ σημαντικό ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Αναγέννηση και ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι Αρκαλοχωρίτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση με ρεκόρ 9-13 και θα κυνηγήσουν το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να εξασφαλίσουν την άμεση παραμονή, τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» αποτελούν την 6η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα με 14-8 και καλούνται να κάνουν το 2/2 στις εναπομείνασες αγωνιστικές, προκειμένου να διεκδικήσουν την άνοδο μέσω play-off.

«Το ντέρμπι του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα σημαντικό και έχει διαφορετική βαρύτητα για τις δύο ομάδες. Για εμάς ο στόχος είναι να αποφύγουμε τα play-out. Θέλουμε να κερδίσουμε, ώστε να κρατήσουμε απόσταση ασφαλείας και να είναι στα χέρια μας το ενδεχόμενο παραμονής. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ενδιαφέρον θέαμα και ελπίζω να το στηρίξει η τοπική κοινωνία», υποστήριξε στις δηλώσεις του στη «Ν.Κ» ο προπονητής των «πράσινων», Μύρων Παπαδάκης.

Στο παιχνίδι αναφέρθηκε και ο έμπειρος γκαρντ των γηπεδούχων, Νίκος Βερτούδος, με τον ίδιο να αναφέρει: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ο ΟΦΗ έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά, θέλει να βρεθεί στα play-off ενώ εμείς να αποφύγουμε τα play-out. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πιστεύω, θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τον πρώτο γύρο και να το κερδίσουμε».

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΟΥΔΟΣ

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και είχε επικρατήσει με 77-62 στο ΒΑΚ, σε ένα παιχνίδι που ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ είχε δώσει δυναμικά το παρών, χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερες εντάσεις στην κερκίδα. Ταυτόσημη ατμόσφαιρα φαίνεται ότι θα έχουμε και αυτή την φορά, με τις δύο ομάδες να έχουν απευθύνει το δικό τους κάλεσμα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο που γνωριζόμαστε καλά και έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας. Ελπίζω εκατέρωθεν να έχουμε επιτύχει τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν. Να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες», ανέφερε από πλευράς του ο προπονητής του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button