Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

«Ανίκανος ο Biden, μέχρι τον Νοέμβριο μπορεί να πάμε σε Γ’ παγκόσμιο πόλεμο!»

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα επιβιώσουν αν ο Τζο Μπάϊντεν γίνει ξανά πρόεδρος», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις που έκανε στο FOX News. Πρόσθεσε ότι «μέχρι τον Νοέμβριο που είναι προγραμματισμένες οι εκλογές, ο Μπάϊντεν θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».

«Η χώρα μας βρίσκεται σε χάος. Τα σύνορά μας είναι ανοιχτά και ανασφαλή. Εννέα μήνες είναι πολύς χρόνος. Υπάρχει πιθανότητα εκείνη την περίοδο να γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος γιατί έχουμε κάποιον που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Ο Μπάιντεν είναι ανίκανος και ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Όλοι το ξέρουν αυτό – είπε ο Τραμπ. Σχολιάζοντας την πρόσφατη επικύρωση του UAW από τον Μπάιντεν, ο Τραμπ είπε ότι, δεν θα υπάρχουν άλλοι εργάτες αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, αλλά «θα πάνε όλοι στην Κίνα και σε άλλες χώρες». Επεσήμανε ότι αν γίνει ξανά πρόεδρος, θα επιβάλει δασμούς σε προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το 60%.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποίησε επίσης για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, λέγοντας ότι είναι «τρομακτική».
«Τις προάλλες είδα πώς μου έκαναν ένα ψεύτικο βίντεο να μιλάω για ένα προϊόν. Δεν μπορείς να διακρίνεις καν τη διαφορά. Κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό, και μάλιστα γρήγορα. Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσε να γίνει κατάχρηση. Η πρόοδος στην ανάπτυξη της τεχνολογίας είναι ένα τεράστιο πρόβλημα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button