ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Ανάπηρη μετά από παράσυρση 56χρονη στον Βόλο – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμφθηκε υπόθεση με κατηγορούμενο 50χρονο Βολιώτη, ο οποίο πριν από πέντε περίπου χρόνια παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, σε κεντρικό δρόμο του Βόλου, 56χρονη πεζή, που επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα και την εγκατέλειψε αβοήθητη.

Ο 50χρονος κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης από αμέλεια, όμως ο συνήγορος της 56χρονης υποστήριξε ότι η γυναίκα υπέστη βαριά σωματική βλάβη. Σύμφωνα με τον συνήγορο της 56χρονης Τριαντάφυλλο Εμμανουηλίδη, η 56χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος υπό καθεστώς χρήσης ουσιών, υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακόμη και σήμερα έχει εσωτερική οστεοσύνδεση. Κρίθηκε ανάπηρη σε ποσοστό 56% με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί ενώ ακόμη και για να κυκλοφορήσει εκτός σπιτιού χρειάζεται συνοδεία.

Το κατηγορητήριο μετατράπηκε από απλή σε βαριά σωματική βλάβη και η υπόθεση παραπέμπφθηκε να εκδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η υπόθεση αφορά στον Νοέμβριο του 2019. Ηταν απόγευμα, όταν η 56χρονη διέσχιζε κάθετα την οδό Πολυμέρη. Ο 50χρονος με το αυτοκίνητό του τη χτύπησε, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε στο σημείο του ατυχήματος. Εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του από αστυνομικούς και στη συνέχεια η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button