ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αλμέιδα: «Η Μπράιτον παίζει το ομορφότερο ποδόσφαιρο στον κόσμο»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22:00, COSMOTE SPORT 6HD) την Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε πως η αγγλική ομάδα παίζει το ομορφότερο ποδόσφαιρο στον κόσμο, ωστόσο η Ένωση θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της.

«Γνωρίζουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Μια ομάδα καλά δουλεμένη, με έναν μεγάλο προπονητή που όπου και να βρέθηκε έχει δείξει τον τρόπο που παίζει ποδόσφαιρο. Σήμερα αυτή τη στιγμή η ομάδα παίζει το ομορφότερο ποδόσφαιρο στον κόσμο. Θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα, γνωρίζοντας ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως συνήθως κάνουμε, αλλά έχοντας πάντα υπόψιν ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στον κόσμο. Αν δείτε την ομάδα που θα παίξουμε δεν έχει τεράστια ονόματα σε σχέση με άλλες ομάδες, αλλά έχει μια λειτουργία που λίγες ομάδες έχουν και αυτό κάνει την ομάδα ακόμα καλύτερη γιατί παίζει ως ομάδα με ένα συγκεκριμένο στιλ”.

Για τον στόχο της ΑΕΚ στο Europa League: “Ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και θέλουμε να κάνουμε να μας σέβονται μέσω του παιχνιδιού μας. Όταν παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button