ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έκλεισε τον Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Με το… δεξί μπήκε στο νέος έτος ο Ολυμπιακός, αφού προχώρησε στην επίτευξη συμφωνίας για μία πολύ σημαντική μεταγραφή κλείνοντας τον Ζέλσον Μαρτίνς της Μονακό, που λίγες μέρες νωρίτερα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Νότιγχαμ σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» προσθέτουν έτσι έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στα «φτερά» της επίθεσής τους, ο οποίος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο δεξιό άκρο. Φέτος, δεν έχει παίξει καθόλου με τους Μονεγάσκους, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα της ομάδας.

Με κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και των συνεργατών η συμφωνία έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα το απόγευμα (01/01) στις 17:55. Αφού ακολουθήσει τα διαδικαστικά θα ανακοινωθεί και από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

 

Ο Ζέλσον Μαρτίνς των 52 εκατ. ευρώ

Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ πήγε στην Μονακό το καλοκαίρι του 2019 από την Ατλέτικο Μαδρίτης κάνοντας μία μεταγραφή που το κόστος της έφτασε τα 30 εκατ. ευρώ. αποτελώντας την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μαζί με τους Μπαλογκάν, Γκολόβιν και Κεϊτά Μπαλντέ. Συνολικά στην Μονακό πραγματοποίησε 129 συμμετοχές σκοράροντας 16 γκολ και δίνοντας 14 ασίστ.

 

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, η οποία και τον πούλησε τελικά στους «ροχιμπλάνκος» αντί 22 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε εδώ πως είναι και διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας έχοντας φορέσει το εθνόσημο 21 φορές, χωρίς να έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button