ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΑΕΚ-ΟΦΗ Live | Neakriti

Αγώνας-πρόκληση για τον ΟΦΗ στην «OPAP Arena», όπου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική της Super League.

Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, η ομάδα του Ηρακλείου θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Πέπε Μελ επιλέγει σχηματισμό 4-2-3-1, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, με αρκετές αλλαγές στην 11αδα συγκριτικά με το ματς κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Τοράρινσον, Γκλάζερ, Γαγιεγος, Μπάκιτς, Μπάκου, Αμπάντα (46′ Ριέρα), Φελίπε.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1′ Ξεκίνησε η αναμέτρηση στην “OPAP Arena”. 

Συμπληρώθηκε το πρώτο 20λεπτο, με τον ΟΦΗ να έχει αντιδράσει καλά μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ΑΕΚ να πιέσει ψηλά. Έχουν κερδίσει 5 κόρνερ οι γηπεδούχοι, όμως δεν έχει δημιουργηθεί καμία τελική μπροστά στις δύο εστίες. 

21′ Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα, με τον Σωτηρίου να αποκρούει σε κόρνερ την κεφαλιά του Πόνσε από τη μικρή περιοχή (ο Άμραμπατ έκανε τη σέντρα από δεξιά). 

24′ Ο Μπάκου προσπαθεί να γίνει απειλητικός απέναντι στον Στάνκοβιτς, όμως ο γκολκίπερ της ΑΕΚ προλαβαίνει και απομακρύνει. 

28′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ 1-0: Ο Τσούμπερ φτάνει στην περιοχή του ΟΦΗ και πασάρει για τον Πόνσε, που πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Ελέγχεται στο VAR η φάση, καθώς πριν γίνει κατοχής της μπάλας από τους γηπεδούχους, υπάρχει μαρκάρισμα στον Φελίπε στην άλλη περιοχή. Φαίνεται να υπάρχει παράβαση στον τρόπο που ο Πήλιος ανακόπτει τον Φελίπε, όμως ο Φωτιάς στο VAR και ο Παπαπέτρου έδειξαν σέντρα. 

40′ Ο Γκατσίνοβιτς πλασάρει από πολύ πλάγια θέση στη μικρή περιοχή, ο Σωτηρίου αποκρούει σε κόρνερ.

41′ Με πάσα εκτελέστηκε το κόρνερ, ο Γκατσίνοβιτς στέλνει τη μπάλα άουτ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είναι πίσω στο σκορ με 1-0. Το γκολ της Ένωσης πάντως προέρχεται από μια φάση, που έχει προηγηθεί φάουλ στον Λουίζ Φελίπε στην άλλη περιοχή. Θα έπρεπε ο Παπαπέτρου να γυρίσει πίσω τη φάση, ενώ δεν βοηθήθηκε ούτε από τον Φωτιά που είναι στο VAR. 

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Μία αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Ριέρα στη θέση του Αμπάντα. 

47′ Κίτρινη κάρτα στον Ριέρα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button