ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Αίτημα αποφυλάκισης από τον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του και βιαστή της κόρης του

Αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσουν εντός των επόμενων δύο εβδομάδων οι δικηγόροι του 50χρονου άνδρα από την Αργαλαστή, ο οποίος σκότωσε έξω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στη Γορίτσα, τον 33χρονο κουνιάδο του, τον περασμένο Ιανουάριο. Την τραγική είδηση είχε μεταδώσει πρώτο το TheNewspaper.gr. Ο 50χρονος είχε πληροφορηθεί ότι ο κουνιάδος του βίαζε επί χρόνια την κόρη του και του έστησε καρτέρι θανάτου, σκοτώνοντάς τον με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Παρά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, ο 50χρονος στις 22 Ιανουαρίου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκε στις φυλακές ως προσωρινά κρατούμενος, ενώ είχε διανύσει μία εβδομάδα σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο πατέρας, το μέρος του οποίου πήρε το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινής γνώμης, κρατείται στις Φυλακές της Λάρισας. Συνομιλεί με τα παιδιά του σε καθημερινή βάση, όχι όμως και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να μη μπορεί να του συγχωρέσει τη δολοφονία του αδερφού της.

Ο 50χρονος παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές, καλώντας στο τηλέφωνο την Αστυνομία. Οι δικηγόροι του ισχυρίζονται ότι βρισκόταν σε άμυνα και έχει μετανιώσει για την πράξη του. Σύμφωνα με την νομική γραμμή που ακολουθούν το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 33χρονος κουνιάδος του.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button