ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ήττα από τη Βουλιαγμένη για τα κορίτσια του ΝΟΧανίων

Στα play out με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη ΝΕ Πατρών

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1. Τα κορίτσια του Γιώργου Κατσουλάκη έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι στη Βουλιαγμένη, γνωρίζοντας αναμενόμενη ήττα από μια ισχυρότερη ομάδα με σκορ 16-8.
Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και η διαφορά που εξασφάλισαν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης τα βοήθησε ώστε να φτάσουν στη νίκη.
Η συνέχεια για τον ΝΟΧ αναμένεται να είναι τα παιχνίδια των play out με αντίπαλο τη ΝΕ Πατρών, με την ομάδα του Γ. Κατσουλάκη να έχει το πλεονέκτημα έδρας, αναζητώντας δύο νίκες για να παραμείνει στην Α1.
Το πρώτο παιχνίδι θα δοθεί αυτή την Παρασκευή (26/4) στο κολυμβητήριο Χανίων.
Τα οκτάλεπτα: 7-3, 3-1, 4-4, 2-0

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου 3, Λαγού, Κρασσά 3, Σλίκινγκ 3, Μαρία Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 2, Τζούστρα 2, Κουρεμέτη, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη.

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα 3, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Αλεξάκη, Καβακούτσι 3, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αικ., Λιοδάκη, Ιγνατίου, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button