ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ήττα αποκλεισμός για ΠΑΟΚ με 0-2 από Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα

Κατώτερος των προσδοκιών παρουσιάστηκε απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ, που σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα, έφερε τον αποκλεισμό. Η φετινή πορεία πάντως στο Europa Conference League που σταμάτησε ένα βήμα πριν τα ημιτελικά, μόνο αμελητέα να μην θεωρείται…

Ο «δικέφαλος» όχι απλά δεν κατάφερε στα πρώτα 45 λεπτά να απειλήσει την εστία των Βέλγων αλλά αντίθετα δέχτηκε μεγάλη πίεση και δύο γκολ. Η Μπριζ ήταν καλύτερη στο γήπεδο και στο 33’ άνοιξε το σκορ. Σε μια αντεπίθεση από δεξιά, έγινε η παράλληλη μπαλιά προς τον Γιούτγκλα ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι για να δώσει προβάδισμα στους Βέλγους. 

Αντίδραση ουσιαστικά δεν έβγαλε ο ΠΑΟΚ και πληγώθηκε για δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου από τον ίδιο παίκτη. Ο Σκόρας σούταρε και μετά από απόκρουση του Κοτάρσκι η μπάλα έφτασε στον Γιούτγκλα που έκανε απευθείας το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2 της Μπριζ. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και αποδείχτηκε ότι ήταν καθαρή, με τον ΠΑΟΚ πλέον να έχει πολύ δύσκολο έργο.

Στο β’ ημίχρονο με την είσοδο των Σαμάτα και Ζίβκοβιτς έδειξε πιο κινητικός. Στο 63’ ο Ντεσπόντοφ ανατράπηκε και δόθηκε πέναλτι αλλά το VAR το πήρε πίσω καθώς ο Βούλγαρος επιθετικός ήταν οφσάιντ. Οι Βέλγοι στον ημιτελικό θα παίξουν με την Φιορεντίνα, που προκρίθηκε στην παράταση με 1-0 επί της Πλζεν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ (46’ Ζίβκοβιτς), Ντεσπόντοφ (71’ Κωνσταντέλιας), Μπράντον Τόμας (46’ Σαμάτα)

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Γιόκερς, Σκόρας (87’ Ταλμπί), Μέγιερ, Μπαλάντα, Ορντόνιες, Σάμπε, Ονιεντίκα, Φανάκεν, Βέτλεσεν (84’ Ζινκερνάγκελ), Γιούτγκλα, Νούσα (76’ Οντόι)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button