ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Έφυγε» από τη ζωή η Λένα Περάκη-Χλουβεράκη, μία αγαπημένη φίλη και αξιοσέβαστη κυρία του Μεγάλου Κάστρου

Μία αγαπημένη φίλη και αξιοσέβαστη κυρία της κοινωνίας του Μεγάλου Κάστρου έφυγε για την αιωνιότητα

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Λένα Περάκη-Χλουβεράκη συζύγου του γνωστού Ηρακλειώτη Φαρμακοποιού Γιάννη Χλουβεράκη. Μας είναι δύσκολο να αποχαιρετούμε την Αγαπημένη φίλη Λένα. Την «κυρία» Λένα, που δεν είναι πιά κοντά μας! 

Τη φίλη, τη γειτόνισσα, την «κυρία» Λένα, που την αγάπησαν όλες οι φίλες, όλοι οι φίλοι, όλοι οι γείτονες, οι παλιές συμμαθήτριές της, αλλά και όλοι οι  συνάδελφοι, γνωστοί και φίλοι του φαρμακοποιού συζύγου της αγαπημένου φίλου Ιωάννη Χλουβεράκη, για τα φιλικά και  θετικά συναισθήματά της, για το ήθος, την αξία της, την ανθρώπινη ενσυναίσθησή της.

Η Λένα μας, η οποία υπήρξε παράδειγμα ήθους και ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αλλά και υπέροχης συζύγου, μητέρας και γιαγιάς. Ήταν ο άνθρωπος και η φίλη  με θετική σκέψη και  πάντα είχε να πει έναν καλό λόγο για όλους τους φίλους, φίλες, συγγενείς και γενικά για όλους τους συνανθρώπους της.

Αυτή, εν ολίγοις ήταν η «κυρία» Λένα Περάκη – Χλουβεράκη, η οποία πάντα μόνο αγάπη, σεβασμός, ευγνωμοσύνη και αλληλεγγύη την χαρακτήριζα στο δρόμο της ζωής της.

Προσωπικά και όλη η οικογένειά μας θα την θυμόμαστε για πάντα με αγάπη, σεβασμό, για τον ορθολογισμό της, την ακεραιότητα του χαρακτήρα της ,το ήθος και την αλήθεια των λόγων και πράξεών της.

Η Μνήμη της στη σκέψη και στην καρδιά μας πάντα θα κυκλοφορεί. Εκεί που πάει θα συναντήσει πολλές φίλες και πολλούς φίλους από τα παλιά.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας φίλη Λένα στην αιωνιότητα!

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button