Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

‘Έρχεται’: ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΓΙΟΡΤΕΣ – Θέατρο, μουσική και παράλληλες δράσεις στην όχθη του ποταμού από την Θεατρική Ομάδα ”Χ-αίρεται”

 

Mια λίμνη είναι αφορμή να ταξιδέψεις, μια γέφυρα είναι δρόμος να ανταμώσεις, σημείο να συναντηθείς.
Τώρα είναι λόγος να γιορτάσουμε!
Στη λίμνη Πολυφύτου, δίπλα ακριβώς από την Υψηλή Γέφυρα, στην πλευρά των Σερβίων, την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ανταμώνουμε για ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ Μουσικής, Θεάτρου και Παράλληλων δράσεων.

Ο καλλιτεχνικός οργανισμός “Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου” , στήνει μια υπαίθρια γιορτή με τη συνεργασία των 3 παραλίμνιων Δήμων και τη συμμετοχή φορέων και ανθρώπων της περιοχής, ξεδιπλώνοντας μια πλειάδα καλλιτεχνικών δράσεων που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το σαγηνευτικό φυσικό τοπίο.

Κλασική μουσική και λαϊκά παραμύθια, θέατρο ντοκουμέντο και δημιουργική γραφή, χάλκινοι ήχοι και παιχνίδια, πολιτιστικές διαδρομές στη φύση και φαντασία θα μπλέξουν και θα “κολυμπήσουν” δίπλα δίπλα με αφορμή τη λίμνη Πολυφύτου και τη Γέφυρα Σερβίων.

Σας περιμένουμε για μια ξεχωριστή εμπειρία, για να δούμε με νέα μάτια το παλιό ιδωμένο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες…
Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και των Δήμων Κοζάνης, Σερβίων και Βελβεντού.

 

facebook: Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button