ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έξτρα κίνητρο στον ΟΦΗ για να «σπάσουν» την εκτός έδρας… κατάρα!

Η επιχείρηση «Σέρρες» ξεκίνησε για τον ΟΦΗ, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Μετά το διήμερο ρεπό, όπου είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους, η προσοχή στρέφεται πλέον στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό το ερχόμενο Σάββατο (13/04, 15:00).

Οι Κρητικοί θέλουν να κρατήσουν αναμμένη τη… φλόγα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, καθώς βρήκαν ρυθμό στο σκοράρισμα, μιας και στην παραγωγή φάσεων είχαν πάει καλά και στα ματς που κόλλησαν στο… μηδέν (με Κηφισιά και Ατρόμητο).

Για το προσεχές παιχνίδι στην… εξίσωση μπαίνει και ένα επιπλέον κίνητρο για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει εκτός έδρας νίκη στην εφετινή σεζόν, σε σύνολο 14 αγώνων (13 για την κανονική διάρκεια και 1 για τα play out).

Εκτός έδρας μετράει 6 ισοπαλίες και 8 ήττες, ενώ από την άλλη ο συνολικός απολογισμός ως τώρα στο «Γεντί Κουλέ» είναι 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό θα είναι η μία από τις δύο ευκαιρίες που έχουν οι «ασπρόμαυροι» να σπάσουν αυτή την… κατάρα, ενώ η δεύτερη θα είναι το ματς της 6ης αγωνιστικής των play out με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Τραϊανός Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές δεν κοιτούν τόσο μακριά, αφού προηγείται η αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ζητούμενο λοιπόν είναι η νίκη, που θα αυξήσει την βαθμολογική συγκομιδή και παράλληλα θα βάλει τέλος σε ένα αρνητικό στατιστικό της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button