Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Διαγόρα!

Dodekanisos

Θριάμβευσε στην Νέα Σμύρνη ο Διαγόρας όπου επικράτησε με 0-1 του Παναθηναικού Β’! Ο Γηραιός μπήκε με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα και οδηγεί την κούρσα στα πλέι-άουτ της Σούπερ Λιγκ 2, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής.

Ο Μιχάλης Μανιάς πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 17ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Λεσάι. Ο Διαγόρας κρατάει την τύχη στα χέρια του για την παραμονή του στην κατηγορία με 17 βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο, μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Β’ λόγω των Εθνικών Ομάδων. Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του Ράκτο Ντόστανιτς είναι την Τετάρτη 03/04 όπου θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή στο γήπεδο του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης (68′ Καλοσκάμης), Μαντσίνι (80′ Λιούμης), Κυριόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Φρόκου (80′ Καραμπάς), Μπιλάλ (62′ Νταμπίζας)
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (81′ Ματίεβιτς), Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας, Τσιαντούλας, Αντεσίνα (58′ λ.τ. Βολάκης), Λεσάι (74′ Τσάβος), Μανιάς.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παναθηναϊκός Β’- Γ.Σ. Διαγόρας 0-1
Ολυμπιακός Β’- Παναχαϊκή 5-0
Γιούχτας- Αιγάλεω 0-2

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button