Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ένας νεαρός Καβαλιώτης υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Γιώργος Λημναίος συστρατεύεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ας αφήσουμε τον Γιώργο να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Ονομάζομαι Γιώργος Λημναίος και είμαι 21 ετών. Γεννήθηκα και ζω στην Καβάλα. Τελειώνοντας το Λύκειο, άρχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Καβάλας, ενώ παράλληλα εργαζόμουν για δύο χρόνια σε τοπική επιχείρηση σχετική με το αντικείμενο των σπουδών μου.

Στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα βρίσκεται το ποδόσφαιρο, στο οποίο επιδίδομαι από τα 12 μου χρόνια, ξεκινώντας από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Καβάλας. Τη νέα αθλητική χρονιά πήρα μεταγραφή στην ομάδα «ΑΣΠΙΣ» του Πολύστυλου.

Στα άλλα ενδιαφέροντά μου βρίσκεται η μουσική, το τραγούδι και η εκμάθηση κλασικής κιθάρας.

Ως νέος άνθρωπος που ξεκινά τη ζωή του στην πόλη, ζητώ αυτή να έχει ποιότητα και άξιους ανθρώπους με καινούριες ιδέες να την διοικούν. Αυτή η ποιότητα μεταφράζεται σε ενδεδειγμένη κοινωνική πολιτική, δημιουργία θέσεων εργασίας, πρωτοποριακά προγράμματα για την πόλη, ανάπτυξη της οικονομίας της, επέκταση του χρόνου της τουριστικής περιόδου, ανάπτυξη των χωριών του Δήμου Καβάλας, αξιοποίηση των διατηρητέων κτιρίων, δημιουργία παρκινγκ, χώρων πρασίνου και αθλητικών χώρων και επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Όλα αυτά και άλλα πολλά είμαι πεπεισμένος πως ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης μπορεί να τα υποστηρίξει απόλυτα με την ανάληψη της Δημαρχίας στις επικείμενες εκλογές. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέγω να βρίσκομαι δίπλα του ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας».

Πιστεύουμε ότι η πολύπλευρη προσωπικότητα, η έμφυτη ευγένεια, ο νεανικός αυθορμητισμός, η εργατικότητα, η σοβαρή ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και η μεγάλη αγάπη του για την πόλη μας καθιστούν τον Γιώργο Λημναίο πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των πρωτοποριακών προτάσεών μας για τη νεολαία και τον αθλητισμό στην περιοχή μας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Γιώργο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button