Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Έκοψε την πίτα της η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς & Θεσσαλίας (φωτογραφίες)

Το μεσημέρι της Τετάρτης (24/1) η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για το 2024, στα γραφεία του φορέα στο 2ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών.

 

 

 

 

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ, Θανάσης Κυρίτσης, ο οποίος  ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τόσο για την παρουσία τους, όσο για τη συνεργασία τους στην αξιοποίηση των δράσεων που αφορούν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειας.

Στη σύντομη ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ, Μώρος Νικόλαος-Ανδρέας, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και εξήρε τη συμβολή του προσωπικού στην επιτυχημένη πορεία των δράσεων που διαχειρίζεται ο φορέας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ενώ σύντομου χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ηλίας Καλτσάς, ο Περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ταξίδης, ο Αντιδήμαρχος Λαμίας Δημήτρης Κυρίτσης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Παναγιώτης Αρβανίτης και οι εργαζόμενοι της ΑΝΔΙΑ.

 

Δείτε φωτογραφίες:

     

The post Έκοψε την πίτα της η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς & Θεσσαλίας (φωτογραφίες) appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button