ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έκλεψαν τις κάρτες στην λαϊκή και έκαναν ανάληψη πάνω από 600 ευρώ – Δικογραφία σε βάρος δυο γυναικών

Έπειτα από έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δύο ημεδαπές στον ίδιο τόπο και χρόνο διέπραξαν ακόμα δύο κλοπές πορτοφολιών

Τρείς υποθέσεις κλοπών, εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Οι κλοπές διαπράχθηκαν σε περιοχή του Ηρακλείου και για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών κατηγορούμενων για κλοπή. 

Πιο συγκεκριμένα οι δύο γυναίκες αφαίρεσαν μεταξύ άλλων τραπεζικές κάρτες και πραγματοποίησαν ανάληψη χρηματικού ποσού άνω των 600 ευρώ

Έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι σε χώρο λαϊκής αγοράς, οι δύο ημεδαπές χωρίς να γίνουν αντιληπτές αφαίρεσαν από ημεδαπό μια τσάντα ώμου η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες. Στη συνέχεια με τη χρήση μιας από τις αφαιρεθείσες κάρτες, πραγματοποίησαν ανάληψη χρηματικού ποσού ύψους 603 ευρώ.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δύο ημεδαπές στον ίδιο τόπο και χρόνο διέπραξαν ακόμα δύο κλοπές πορτοφολιών από δύο ημεδαπούς.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button