ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά για το τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

Γιορτή με δράση και παιδιά εναντίον … γονέων σε πρωτότυπα παιχνίδια στις εγκαταστάσεις του Ομίλου  

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε την περασμένη Δευτέρα ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» πραγματοποίησε την ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του τμήματος τένις για το κλείσιμο της σεζόν με πρωτότυπη ομάδα παιγνιδιών, όπου οι γονείς ανταγωνίζονταν με τα ίδια τους τα παιδιά σε μια σειρά από ψυχαγωγικές δοκιμασίες με νικήτριες τελικά τις ομάδες των παιδιών.
Η μεγάλη κοινότητα των αθλητών, γονιών, προπονητών και στελεχών του ομίλου είχε την ευκαιρία να επαναλάβει την προσήλωση της στις αρχές του ευ αγωνίζεσθε, αλλά και να διαβεβαιώσει ότι θα είναι παρούσα στις πολύ σοβαρές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο όμιλος με τα  95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο αθλητικό γίγνεσθαι της Κρήτης και της Ελλάδος στο αμέσως επόμενο διάστημα. 

Πρωτότυπες κατασκευές παιχνιδιών, bowling, golf, τοίχος στόχευσης πρόσφεραν την δυνατότητα σε μικρά και μεγάλα παιδιά αλλά και στους γονείς τους να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν.  

Γιορτή τένις Ηράκλειο ΟΑΑ

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Δελάκης, αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την συνδρομή τους τόσο για την επιτυχία της γιορτής όσο και για την συνεργασία καθ’ ολη τη διάρκεια της σεζόν, συνεχάρη τον τεχνικό διευθυντή κ. Μάνολη Δολιανίτη και τους προπονητές κ.κ. Κώστα Τζιγκουνάκη, Νίκο Μελισσουργάκη, Μανόλη Φραγκιαδάκη, Ζαχαρένια Συλλιγάρδου, Γιάννη Ζώζιο, Δήμητρα Λυδάκη και Μαρία Τσερνιατσεβιτς για την άρτια διοργάνωση της γιορτής.

Γιορτή τένις Ηράκλειο ΟΑΑ

Ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές Ιωάννα Νοικοκυράκη, Κατερίνα Παναγιωτάκη, Μαριλί Χατζάκη, Δημήτρη Δελάκη και Δημήτρη Μπουνάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και τον κ. Κώστα Σεγρεδάκη για την προσφορά των γλυκισμάτων.
Από το Δ.Σ έδωσαν το παρόν στην γιορτή και ευχήθηκαν στα παιδιά, ο κ. Στέφανος Περδικογιάννης– Γενικός Γραμματέας και Έφορος Τένις, ο κ. Μανόλης Κληρονόμος- Αντιπρόεδρος, ο κ. Δημήτρης Μπλαβάκης- Ταμίας, ο κ. Μιχάλης Βασιλάκης- Έφορος Squash, ο κ. Γιώργος Πρινιανάκης – Έφορος Πινγκ- Πόνγκ, ο κ. Γιάννης Πετράκης- Έφορος ηλεκτρονικών μέσων, ο κ. Στράτος Ψαρουδάκης- Έφορος κυλικείου.

Γιορτή τένις Ηράκλειο ΟΑΑ
Γιορτή τένις Ηράκλειο ΟΑΑ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button