ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έκλεισε θέση για το Final-4 της Euroleague ο Παναθηναϊκός

Νίκησε στο Game 5 την Μακάμπι με 81-72 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Στο κρισιμότερο παιχνίδι των play off της Euroleague ο Παναθηναϊκός, με την ώθηση και του κόσμου του έκανε αυτό που έπρεπε. Νίκησε με 81-72 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 5 και μετά από 12 χρόνια έκλεισε θέση για το Final-4 του Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός… ξεκλείδωσε αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κέντρικ Ναν το πήρε… προσωπικά, ειδικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κώστας Σλούκας και το «τριφύλλι» τύπωσε «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ της Euroleague για 12η φορά στην ιστορία του και πρώτη από το μακρινό 2012! 
 Στον ημιτελικό του Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Μονακό-Φενερμπαχτσέ, που θα ξεκαθαρίσει αύριο (8/5). 

Οι πράσινοι λοιπόν θα είναι στο Βερολίνο στις 26 Μαΐου για να δώσουν τον προτελευταίο μαραθώνιο με στόχο να … ράψει το 7ο αστέρι στη φανέλα του.

Το αποψινό παιχνίδι δεν έμοιαζε σε τίποτα με τα τέσσερα προηγούμενα αφού αυτή τη φορά τον κυρίαρχο ρόλο είχαν οι άμυνες. Εκεί η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειξε τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα με τον Κέντρικ Ναν να βάζει μεγάλα σουτ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.  

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 41-41, 58-56, 81-72. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button