ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έζησε την εμπειρία του NBA ο αρχηγός της Κ15 ΟΦΗ!

Ο Ζαχαρίας Πετούσης είναι ένας εκ των αρχηγών της Κ15 ΟΦΗ, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου ενώ πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Προπαίδων U15, συμμετέχοντας σε ένα τουρνουά στην Σερβία.

Τα φετινά Χριστούγεννα πάντως θα του μείνουν αξέχαστα καθώς ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με την οικογένειά του και έζησε την εμπειρία του NBA (στη φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του Βασίλη Πετούση και την αδερφή του Μαρίνα).

Ο Ζαχαρίας Πετούσης βρέθηκε στο Barclay Center Brooklyn NY, εκεί όπου οι Νετς φιλοξένησαν τους Μπακς του Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη να πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση με 32 πόντους, οδηγώντας τα «ελάφια» στην επικράτηση με 144-122.

Μάλιστα, στο γήπεδο βρισκόταν και ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές αυτή την στιγμή στον κόσμο, ο Βινίσιους της Ρεάλ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον βρίσκει αμέσως μετά το παιχνίδι και να του δίνει υπογεγραμμένα τα παπούτσια του και την φανέλα του, αποκαλώντας τον “καλύτερο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή”.

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button