ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Το θύμα μιλούσε με τη σύζυγό του στο τηλέφωνο τη στιγμή που τον πυροβολούσε ο πατέρας της

Η κόρη του δράστη φαίνεται πως άκουσε τα πάντα από το τηλέφωνο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του.

Σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή TLIVE, το θύμα, την στιγμή της δολοφονίας του, μιλούσε στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του και κόρη του δράστη. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως λίγα λεπτά πριν το φονικό και ενώ η γυναίκα μιλούσε με τον σύζυγό της, στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει στην κόρη της «πού πας με τον ψυχάκια;».

Μάλιστα, η μαρτυρία της γυναίκας φέρεται να οδήγησε και στη σύλληψη της μητέρας της και πεθεράς του θύματος, καθώς από το τηλέφωνο, σύμφωνα με την κατάθεσή της, άκουγε να φωνάζει «ρίξ’ του, ρίξ’ του».  

Τεταμένη η σχέση μέσα στην οικογένεια

Όπως φαίνεται, η σχέση μεταξύ των πεθερικών, του θύματος και της συζύγου του ήταν τεταμένη: Σύμφωνα με το STAR, στις 15 Νοεμβρίου και οι 4 συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star την προηγούμενη ημέρα, στις 14 Νοεμβρίου η σύζυγος του ουρολόγου είχε προβεί σε καταγγελία για βία κατά των γονιών της. 

Ωστόσο, παρόμοια περιστατικά είχαν σημειωθεί και το περασμένο καλοκαίρι καθώς στις 6 Ιουνίου η κόρη είχε καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας της ενώ στις 23 Ιουλίου η μητέρα είχε προβεί σε καταγγελία για απειλές που είχε δεχθεί από την κόρη της.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το MEGA, ο γιατρός είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, κατά των γονιών να μη βλέπουν τα παιδιά

Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του 57χρονου

Παράλληλα, ήρθε στη δημοσιότητα και βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον 69χρονο, δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του γαμπρού του. Εκεί φαίνεται να περπατά με απόλυτη ψυχραιμία μετά τη δολοφονία του συζύγου της κόρης του και από πίσω να τον ακολουθεί η σύζυγος του που τον παρότρυνε να κάνει το φονικό.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button