ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Άνετα η ΑΕΚ 3-0 την Κηφισιά και περιμένει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς στην OPAP Arena και περιμένει το αποτέλεσμα από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για να μάθει ποια θα είναι η θέση της στην βαθμολογία μετά την 23η αγωνιστική της SL1

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 4′ λόγω της αποβολής του Σπίνου, σε μια φάση που δόθηκε πέναλτι αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Ελίασον ενώ στο 24’ σκόραρε ξανά για το 2-0.

Η ΑΕΚ πίεσε την εστία της Κηφισιάς με τον Αναγωστόπουλο να κάνει σημαντικές επεμβάσεις αλλά στο φινάλε ο Λιούμπισιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ένωσης, με το 3-0 να είναι το τελικό σκορ.

Η Ένωση έφτασε τους 52 βαθμούς, προσπέρασε τον Παναθηναϊκό και περιμένει το ντέρμπι της Τούμπας, ενώ η Κηφισιά παρέμεινε στους 16 βαθμούς.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον (71’ Λιούμπιτσιτς), Ελίασον (77’ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (71’ Πιζάρο), Τσούμπερ (70’ Αραούχο), Γκαρσία (70’ Άμραμπατ).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (73’ Μποτία), Τσανάτζια, Σολόα (57’ Κλωναρίδης), Μενέντες (9’ Βαφέας), Μπιφουμά (57’ Πρίτσας), Ματέους, Οζέγκοβιτς (73’ Τετέι).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button