ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Άγιος Ιωάννης Χωστός: Αλαλούμ λόγω εκτέλεσης έργων με ατελείωτες ουρές και ταλαιπωρία (vid)

Οι παρεμβάσεις άρχισαν από τη γέφυρα του Αη Γιάννη και τον κυκλικό κόμβο, και περιλαμβάνουν εργασίες απόξεσης και επίστρωσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα στον Αη Γιάννη Χωστό από το πρωί της Κυριακής,  λόγω φθορών στο οδόστρωμα και θα διαρκέσουν μέχρι νωρίς πρωί της Δευτέρας. Λόγω των εργασιών, η κυκλοφορία γινόταν εναλλάξ από το ένα ρεύμα, γεγονός που προκάλεσε ταλαιπωρία στους οδηγούς, οι οποίοι αναφέρθηκαν για ακόμη μια φορά στο χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Ταλαιπωρία και κίνηση για γερά νεύρα στον Αη Γιάννη Χωστό, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής..

Οι οδηγοί που διέσχισαν το σημείο χρειάστηκε να είναι οπλισμένοι με μπόλικη υπομονή, καθώς λόγω  των έργων που βρίσκονταν σε εξέλιξη, η κυκλοφορία γινόταν εναλλάξ από το ένα ρεύμα, προκαλώντας κυριακάτικο μποτιλιάρισμα και εκνευρισμό..

Οι παρεμβάσεις άρχισαν από τη γέφυρα του Αη Γιάννη και τον κυκλικό κόμβο, και περιλαμβάνουν εργασίες απόξεσης και επίστρωσης.

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, τα έργα ξεκίνησαν στις 6 το πρωί της Κυριακής, και θα ολοκληρωθούν στις 6 το πρωί της Δευτέρας, επιχειρώντας έτσι, τη λιγότερη δυνατή, κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Την ίδια ώρα, πάντως πολίτες φέρνουν για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή του Αη Γιάννη Χωστού και ζητούν επιτέλους να δοθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα.

Στο επίμαχο σημείο βρέθηκε και η τροχαία  , ρυθμίζοντας τη κυκλοφορία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button