ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Χωρίς τον Βλαχόπουλο η εθνική πόλο στη Φουκουόκα

Την κενή θέση στην αποστολή θα συμπληρώσει ο Κώστας Γκιουβέτσης…

Με μία πολύ σημαντική απουσία, αναχωρεί τη Δευτέρα (10/7) για την Ιαπωνία η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα. Ο Αγγελος Βλαχόπουλος, που έλειψε και από την τελική φάση του World Cup στο Λος Αντζελες, την περασμένη εβδομάδα, δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ελληνική ομάδα και θα απουσιάσει από μεγάλη διοργάνωση, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. 

Την κενή θέση στην αποστολή θα συμπληρώσει ο Κώστας Γκιουβέτσης, ενώ σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στο Λος Αντζελες υπάρχει μία αλλαγή, με τον Νίκο Γκίλλα να παίρνει τη θέση του Μανώλη Σολανάκη.

Αναλυτικά η ελληνική αποστολή: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Ζαννής Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Η εθνική μετέχει στον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, την Αυστραλία (ξημερώματα Δευτέρας 17/7, 04:30 ώρα Ελλάδας), το Καζακστάν (Τετάρτη 19/7, 11:30) και τις ΗΠΑ (Παρασκευή 21/7, 07:30). Ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος δίνουν χιαστί νοκ-άουτ αγώνα για την οκτάδα.

Πηγή ΑΠΕ- ΜΠΕ
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button