Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Ατομική Νομική Συμβουλευτική για ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Η δράση νομικών συμβουλών «THEMIS PROSVASIS», για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε. Αχαΐας, Π.Ε Ηλείας και Π.Ε Αιτ/νιας αποτελεί τη συνέχεια και επέκταση της δράσης «Νομικές Συμβουλές» Π.Ε. Αχαΐας (MIS 5000168) πλέον για το σύνολο των ωφελούμενων ΤΕΒΑ των Κοινωνικών Συμπράξεων της ΠΔΕ παρέχοντας ατομικές συνεδρίες νομικής συμβουλευτικής.

Μέσω αυτής, θα υποστηρίζονται δωρεάν εξατομικευμένα ραντεβού για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ με δικηγόρους για επίλυση θεμάτων εξωδικαστικά, όπως: χειρισμό εγγράφων, συμβουλές για δανειακές υποχρεώσεις, επεξηγήσεις για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, θέματα Οικογενειακού Δικαίου, νομική καθοδήγηση για φορολογικά και προνοιακά ζητήματα, συμβουλευτική για εργασιακά θέματα και ζητήματα Ασφαλιστικού Δικαίου καθώς και υποστήριξη στην βελτίωση προσβασιμότητας σε κοινωνικές υπηρεσίες.

Η δράση «THEMIS PROSVASIS» θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους των 3 Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Πατρών, Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, Ι.Π. Μεσολογγίου, Αγρινίου καθώς και Ηλείας και Αμαλιάδας. Οι υπηρεσίες νομικής συμβουλευτικής αφορούν την παροχή εξειδικευμένων νομικών συμβουλών σε ωφελούμενους μέσω ατομικής νομικής συμβουλευτικής και θα δίδονται δια ζώσης και τηλεφωνικά από εξειδικευμένους δικηγόρους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pdeteba.gr

Η δράση «THEMIS PROSVASIS» υπάγεται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ/FEAD 2018–2019 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 ΚΣ της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (ΚΩΔ.ΟΠΣ.5029643), Αιτωλοακαρνανίας (ΚΩΔ.ΟΠΣ.5029532) και Ηλείας (ΚΩΔ.ΟΠΣ.5029803).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button