ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Χορός χρωμάτων και συναισθημάτων» στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου – Εντυπωσίασε η έκθεση της Μαρίας Κουρμούλη (vid, pics)

Με οδηγό την φαντασία, ταξίδεψε το κοινό σε ένα ταξίδι αισιοδοξίας και δύναμης

Εντυπωσίασε το φιλότεχνο κοινό η έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Κουρμούλη με τίτλο «Χορός χρωμάτων και συναισθημάτων» η οποία φιλοξενήθηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Η Μαρία Κουρμούλη σπούδασε αισθητική αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο για αρκετά χρόνια.  Όμως σαν ανήσυχο πνεύμα, η αγάπη της για τα χρώματα την οδήγησαν στην τέχνη.

Αρχικά ζωγράφιζε πάνω σε γυαλί και αργότερα σε πορσελάνη ενώ στη συνέχεια η ζωγραφική λειτούργησε για την ίδια σαν όχημα έκφρασης συναισθημάτων.

<iframe width=”100%” height=”650″ src=”https://www.youtube.com/embed/0lzblO2PKRg” title=”&quot;Χορός χρωμάτων και συναισθημάτων&quot; η έκθεση ζωγραφικής της Μ. Κουρμούλη” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Τα έντονα χρώματα και τα δυναμικά σχήματα κυριαρχούν στις δημιουργίες της Μαρίας Κουρμούλη, η οποία ξεδίπλωσε τις σκέψεις και τις ανησυχίες της στον καμβά, στέλνοντας στον κόσμο ένα μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Με οδηγό την φαντασία, ταξίδεψε το κοινό σε ένα ταξίδι αισιοδοξίας και δύναμης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button