ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πένθος στον Πλατανιά: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Κοτσιφάκης

Ο Γιάννης Κοτσιφάκης υπήρξε δήμαρχος του καποδιστρικού Δήμου Πλατανιά την περίοδο 1999-2006

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Κοτσιφάκης, ο οποίος άφησε ξεκάθαρο αποτύπωμα στον Δήμο.

Ο Γιάννης Κοτσιφάκης υπήρξε δήμαρχος Πλατανιά την περίοδο 1999-2006, ενώ είχε διατελέσει προηγουμένως πρόεδρος της Κοινότητας Γερανίου.

Υπήρξε πολύ επιτυχημένος και δημιουργικός δήμαρχος, ενώ συνέδεσε το όνομά του με δύο έργα στον Δήμο, τη χωροθέτηση του Βιολογικού Καθαρισμού, και την κατασκευή του Δημαρχείου στο Γεράνι.

Ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της απώλειας  του πρώην δημάρχου του Καποδιστριακού Δήμου Πλατανιά Γιάννη Κοτσιφάκη, απέστειλε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Ο Γιάννης Κοτσιφακης ήταν ένας ευπατρίδης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τόσο στη θητεία του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Γερανίου όσο και μετέπειτα ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πλατανιά, υπήρξε πρωτοπόρος, οραματιστής, δημιουργικός, με ήθος, πραότητα κι ευγένεια χαρακτήρα, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων. Δάσκαλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για εμάς τους νεότερους, αφουγκραζόμασταν πάντα τις απόψεις και τις συμβουλές του. Μεγάλη η προσφορά του στον τόπο μας, με σημαντικότερη τη χωροθέτηση του Βιολογικού Καθαρισμού, ενός έργου πνοής για την ευρύτερη περιοχή και την κατασκευή του Δημαρχείου Πλατανιά, στο Γεράνι, που σήμερα στεγάζει τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια,  στην οικογένειά του και στους οικείους του…», κατέληξε ο κ. Μαλανδράκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button