ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Τον φόβο και τον τρόμο σκορπά σε γυναίκες 52χρονος – Δύο επιθέσεις σε λίγα λεπτά – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες 52χρονος στο Βόλο, καθώς επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο κέντρο της πόλης μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Όπως έγινε γνωστό, στις 00:15 ξημερώματα Πέμπτης 13/7 στην συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Ερμούεπιχείρησε να επιτεθεί σε 22χρονη κοπέλα, που κινούταν πεζή, και να την χτυπήσει με ζώνη που κρατούσε στο χέρι του, ενώ παράλληλα την εξύβρισε.

Η νεαρή γυναίκα φοβήθηκε και έτρεξε να διαφύγει σοκαρισμένη, ώσπου έφτασε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όπου βρήκε το φίλο της και κάλεσε την αστυνομία.

Μετά την καταγγελία της 22χρονης, αστυνομικοί της ομάδας Δίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 52χρονο, ενώ διαπιστώθηκε πως ο άνδρας είχε χτυπήσει και απειλήσει νωρίτερα και δεύτερη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, στις 21:15 στην Ερμού μεταξύ των οδών Ιωλκού και Παύλου Μελά, επιτέθηκε πεζός επίσης σε γυναίκα, η οποία κινούταν με ποδήλατο, την χτύπησε με το χέρι του στο αριστερό της αυτί και έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η γυναίκα μάλιστα προσπάθησε να τον αποφύγει εξαρχής και φώναζε «Όχι, όχι», αφού είχε αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον άνδρα που είχε πραγματοποιήσει επίθεση σε βάρος της πριν 7 μήνες, όπου και πάλι κατάφερε να την χτυπήσει. Όταν ο 52χρονος έφυγε η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 52χρονος βρισκόταν σε κράτηση μετά την σύλληψή του, ενώ χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Μάλιστα, στο πλήθος κατηγοριών που αντιμετωπίζει εφαρμόστηκε ειδική δίωξη, καθώς φέρεται να επιλέγει τα θύματά του -αποκλειστικά γυναίκες- με φυλετικά κριτήρια.

Ειδικότερα ο 52χρονος κατηγορείται για απειλή με επιλογή θύματος λόγω φύλου, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία αντικειμένου πρόσφορου για επίθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Χθες ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του και θα οδηγηθεί εκ νέου στο αυτόφωρο σήμερα για να δικαστεί. Ως τότε παραμένει σε κράτηση.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button