ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τι ισχυρίζεται ο Βολιώτης πρωταθλητής που κουτούλησε την πρώην σύζυγό του

Τι ισχυρίζεται ο Βολιώτης πρωταθλητής για το περιστατικό ακραίας βίας που καταγγέλλει η πρώην του

Ένας 34χρονος πρωταθλητής από τον Βόλο καταγγέλλεται ότι κουτούλησε την πρώην σύζυγό του, όταν εκείνη πήγε να παραλάβει από το σπίτι του το 4χρονο παιδί τους. Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 6/7, καθώς η μητέρα παραλάμβανε το αγοράκι, αντιλήφθηκε πως ο άνδρας την βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο, με φερόμενο σκοπό να καταγράψει πως το νήπιο προτιμά να μένει με τον ίδιο και όχι με την μητέρα του, η οποία έχει την επιμέλεια.

Η γυναίκα φέρεται να πέταξε από το χέρι του 34χρονου την συσκευή, και ο τελευταίος σε απάντηση έδωσε στην πρώην σύζυγό του …κουτουλιά , με αποτέλεσμα να της «ανοίξει» την μύτη μπροστά στο παιδάκι, με το πρόσωπό της να πλημμυρίζει αίματα. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν σε άσχημη κατάσταση, ενώ χρειάστηκε να φορέσει κολάρο λόγω της πίεσης που δέχθηκε στον αυχένα από το χτύπημα. Όσο εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο, όμως, ο πρώην σύζυγός της επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλλε μήνυση εναντίον της. Εναντίον του, από την άλλη, υποβλήθηκε καταγγελία αυτεπάγγελτα, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν την βαρύτητα του χτυπήματός που της έφερε.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο τους να συλληφθούν και να παραμείνουν στο κρατητήριο του ΑΤ Βόλου. Το πρώην ζευγάρι ζει στο ίδιο κτίριο σε διαφορετικό όριο, ενώ ενώπιον του δικαστηρίου η γυναίκα μέσω της συνηγόρου της ζήτησε να αρθεί η κράτηση σε βάρος της, καθώς έχει και την επιμέλεια του παιδιού, και ο 34χρονος να μείνει προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του. Η αυτόφωρη διαδικασία αναβλήθηκε για την Δευτέρα 10/7, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του άνδρα, ενώ και οι δύο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τον όρο να μην προσεγγίζουν ο ένας τον άλλο σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Η πλευρά του κορυφαίου αθλητή υποστηρίζει στο TheNewspaper.gr ότι ο αθλητής βρισκόταν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι των γονέων του στον Βόλο. Η πρώην σύζυγός του μετέβη στις 21.30 στα πεθερικά της, για να παραλάβει το παιδί μετά από προγραμματισμένη επικοινωνία του πατέρα με αυτό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εκείνη νόμιζε ότι την βιντεοσκοπούσε, γιατί το παιδί δεν ήθελε να γυρίσει πίσω στη μητέρα του!

Έτσι, αυτή «όρμηξε» επάνω του, προξένησε εκδορές στο σώμα του στην προσπάθεια της να του αποσπάσει το κινητό, πράγμα το οποίο έγινε και τελικά κατάφερε και το έσπασε!

Ο αθλητής στην προσπάθεια του να προστατεύσει το παιδί που κρατούσε στην αγκαλιά του και το κινητό του, χτύπησε καταλαθος την πρώην σύζυγο του.

Αμέσως, ο αθλητής ειδοποίησε την αστυνομία και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του!

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου πρωταθλητή Αναστάσιος Ντούγκας, μιλώντας στο TheNewspaper.gr διατυπώνει τη θέση του εντολέα του.

«Δεν προέβη σε καμία πράξη βίας σε βάρους της πρώην συζύγου του και αυτό αποδεικνύεται πρώτον από το γεγονός ότι ίδιος μετέβη πρώτος στις αστυνομικές αρχές, για να καταγγείλει το παραστατικό δεν κρύφτηκε αλλά πήγε άμεσα να ζητήσει τη συνδρομή των αρχών. Αφού η σύζυγος του πληροφορήθηκε τα ανωτέρω, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του αθλητή.

Μέλημα του αθλητή, όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του αθλητή, είναι η προστασία του τέκνου του και η άσκηση του δικαιώματος της επικοινωνίας με αυτό χωρίς εμπόδια από την πρώην σύζυγο του!

Επίσης ανησυχητικό είναι ότι το παιδί δεν θέλει καθόλου την μητέρα του και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε άμεσα τις επόμενες ημέρες!

Πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν κατατεθεί εκατέρωθεν μηνύσεις τόσο από την πλευρά της πρώην συζύγου όσο και από τον αθλητή σε βάρος της και έχει ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και για τις δυο πλευρές. Μετά από αναβολή που δόθηκε την Παρασκευή λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του αθλητή, η υπόθεση πρόκειται να δικαστεί την προσεχή Δευτέρα».

Τέλος, ο κ. Ντούγκας τονίζει ότι ο αθλητής είναι τόσο καλός πατέρας που έχει παραχωρήσει ακόμα και το διαμέρισμα ιδιοκτησίας των γονέων του για να ζήσει η πρώην σύζυγος του και το τέκνο του και αποκλείεται να έχει ασκήσει οποιοδήποτε μορφή βίας διότι είναι ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί ως εθελοντής κατά της ενδοοικογενειακής βίας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button