ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» Πολάκη για την επιλογή Ζαχαριάδη στην Αθήνα – «Μέγα λάθος η απόφαση»

Δεν είναι στραβός ο γιαλός – Η επιλογή της δεξιάς δε θα νικηθεί με τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά», τα «συμπεριληπτικά», τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικά» αναφέρει

Ευθείες βολές κατά της… νέας πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας του που αποφάσισε να στηρίξει την επιλογή Ζαχαριάδη στον δήμο της Αθήνας εκτοξεύει ο Παύλος Πολάκης.

Λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση του οργάνου που αποφάσισε για τα χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει μέγα λάθος την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και επεσήμανε ότι ο ίδιος στήριξε σθεναρά την υποψηφιότητα του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, Νίκου Παππά, για τον Δήμο Αθηναίων.

«Δεν είναι στραβός ο γιαλός», αλλά «απαιτείται άλλη πορεία» για να ηττηθεί η επιλογή της Δεξιάς… Χρειάζεται αντίπαλο που θα τη νικήσει και όχι τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά», τα «συμπεριληπτικά», τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικά», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες:

Χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής γραμματείας στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθήνας του Νίκου Παππά, η οποία απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της πολιτικής γραμματείας …..

Θεωρώντας ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ αυτήν την απόφαση ,στην επόμενη ψηφοφορία ΑΠΕΙΧΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας !

Δεν είναι στραβός ο γιαλός…. Απαιτείται ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που κάποιοι ωθούν !!

Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακική Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη ΝΙΚΗΣΕΙ!

Αντίπαλο με ΟΡΑΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,με ξεκάθαρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ και ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ, με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!(Όπως αυτά που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή)

Αλλιώς δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά», τα «συμπεριληπτικά», τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικά!!

…Συνεχίζεται….(στα μέρη των φωτογραφιών αν μη τι άλλο μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός)».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button