Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο 3ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

Συνεχίζεται το 3ο περιβαλλοντικό φεστιβάλ Χαλκίδας από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας με δυο εκδηλώσεις.

Στις 20:00

Από την Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R-312 στην τοποθεσία Στρογγυλό, στην παραλία Χαλκίδας, όπου θα πραγματοποιήσουμε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση πρώτων βοηθειών!

Η ομάδα θα καλύψει πολλές σημαντικές πτυχές των πρώτων βοηθειών, παρέχοντας στο κοινό απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση ατυχημάτων και περιστατικών έκτακτης ανάγκης. Κάποια από τα θέματα που θα παρουσιάσουμε περιλαμβάνουν:

1. Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ): Θα εξηγήσουν τι είναι η ΚΑΡΠΑ και πώς μπορεί να σωθεί μια ζωή μέσω της σωστής εφαρμογής της.

2. Ορθή χρήση αυτόματου εξωτερικού απιδινωτή: Θα δείξουν πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τον απιδινωτή για την αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής.

3. Πνιγμονή από ξένο σώμα: Θα εξηγήσουν πώς να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα πνιγμονής από ξένο σώμα και πώς να αντιδράσετε αποτελεσματικά.

 

21:30

Θα γίνει παρουσίαση της νέας διαδρομής που άνοιξε και σκαρφάλωσε ο Κων/νος Ανδρέου στον βράχο της Ανάφης. Μια από τις σημαντικότερες αναβάσεις της χρονιάς για την αναρρίχηση στην Ελλάδα.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση για τα υλικά τις προκλήσεις και την προετοιμασία.

The post Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο 3ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ Χαλκίδας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button