ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συμφώνησε με την Έλτσε η ΑΕΚ για την απόκτηση του Πόνσε

Η επιστροφή του Εζέκιελ Πόνσε στην ΑΕΚ είναι προ των πυλών, καθώς η «Ένωση» συμφώνησε προφορικά αρχικά με την Έλτσε.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι απομένουν λεπτομέρειες για το deal, με την Ένωση να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του Αργεντινού φορ!

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Πόνσε, ο οποίος τη σεζόν 2018-2019 είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση από τη Ρόμα, σκοράροντας 21 γκολ σε συνολικά 43 εμφανίσεις με τους κιτρινόμαυρους.

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός μετά την ΑΕΚ είχε πάρει μεταγραφή για τη Σπαρτάκ Μόσχας από τη Ρόμα στην οποία παρέμεινε για δυόμιση χρόνια πριν μετακομίσει στην Έλτσε, αρχικά με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή.

Με τη Σπαρτάκ στη Ρωσία σε 73 συμμετοχές είχε σημειώσει 25 γκολ, ενώ με την Έλτσε σε συνολικά 50 εμφανίσεις είχε βρει δίχτυα επτά φορές. Την περσινή σεζόν η ισπανική ομάδα υποβιβάστηκε στη Σεγούντα Ντιβισιόν και ο ίδιος έψαχνε να αποχωρήσει, με την ΑΕΚ που βρισκόταν στην αναζήτηση ακόμα ενός φορ παρά την παραμονή του Λιβάι να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το να τον ξανακάνει δικό της!

Η ΑΕΚ ενισχύεται με την προσθήκη αυτή σημαντικά στη γραμμή κρούσης αποκτώντας έναν φορ που ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι του Ματίας Αλμέιδα και που διαθέτει εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα μέσα από την περιοχή με κάθε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button