Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Τζιτζικώστας από Κοζάνη: ‘Σήμερα είμαι εδώ για να στηρίξω έναν ικανό Περιφερειάρχη’ – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Την στήριξή του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου, λίγο πριν την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση που θα αναδείξει το πρόσωπο και συνδυασμό που θα αναλάβει τα ηνία της περιφερειακής αρχής της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας σε δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε «όλα αυτά τα χρόνια η Δυτική Μακεδονία βρέθηκε σε καλά χέρια. Ο Γιώργος κρατώντας το τιμόνι της Περιφέρειας κατάφερε σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες να κρατήσει την Περιφέρεια όρθια. Ο Γιώργος Κασαπίδης κατάφερε να κρατήσει την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην πρώτη γραμμή της Ελλάδος και στην κορυφή της Ευρώπης».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου τόνισε πως «η αυτοδιοίκηση πρέπει να μένει πέρα και έξω από τα κόμματα. Σήμερα δεν είμαι εδώ για να στηρίξω έναν γαλάζιο, πράσινο, κόκκινο, ή πορτοκαλί υποψήφιο Περιφερειάρχη. Σήμερα είμαι εδώ για αν στηρίξω έναν ικανό περιφερειάρχη. Έναν άνθρωπο που όλη του την πορεία έβαζε πέρα και πάνω από κόμματα  και άλλου είδους συμφέροντα τον τόπο του και τους συμπολίτες του. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέγουμε τους ανθρώπους εκείνους που έχουν σχέδιο, την εμπειρία την ικανότητα, το όραμα και την ομάδα να πάνε τον τόπο τους μπροστά».

 

 

 

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button