ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αλληλομηνύθηκαν ξεναγός και σεκιουριτάς για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό μπροστά στην παραλία ξενοδοχείου

Ο 25χρονος νεαρός έκανε μήνυση στον 46χρονο υπάλληλο φύλαξης του ξενοδοχείου, ενώ και ο τελευταίος από την πλευρά του έκανε μήνυση στον νεαρό ξεναγό για ψεύδη καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση

Στην Αστυνομία κατήγγειλε το περιστατικό ξυλοδαρμού του ο ξεναγός που όπως υποστηρίζει δέχτηκε επίθεση από υπάλληλο της φύλαξης ξενοδοχείου στην προσπάθειά του να πάει για βραδινό μπάνιο με την παρέα του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο 25χρονος νεαρός έκανε μήνυση στον 46χρονο υπάλληλο φύλαξης του ξενοδοχείου, ενώ και ο τελευταίος από την πλευρά του έκανε μήνυση στον νεαρό ξεναγό για ψεύδη καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ξεναγός καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από υπάλληλο σεκιούριτι ξενοδοχείου, όταν επιχείρησε μαζί με την παρέα του να περάσει μπροστά από παραλία ξενοδοχείου για να φτάσουν σε παρακείμενη παραλία.

«Είμαι ξεναγός, ξέρω πού μπορώ να πάω και πού όχι. Δεν είχαμε σκοπό να καθίσουμε μπροστά τις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου, θέλαμε να πάμε παραδίπλα και απλά έπρεπε να περάσουμε μπροστά από αυτό το τμήμα. Ήταν γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, περάσαμε τα βράχια με τις τέσσερις κοπέλες και, όταν μας είδε ο άνδρας που εργάζεται στη φύλαξη του ξενοδοχείου, άρχισε να φωνάζει. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δε θα καθίσουμε σε αυτό το σημείο, όμως μάταια», περιγράφει ο ξεναγός μιλώντας στο neakriti.gr.

Η παρέα του ξεναγού φοβήθηκε από τις φωνές και επιχείρησε να γυρίσει πίσω.

«Οι κοπέλες τρόμαξαν και μου είπαν να γυρίσουμε, τότε μου φώναξε “άντε γ@@@@σου” και με τη σειρά μου τον έβρισα κι εγώ. Αφού είχαμε βγει στον δρόμο, ήρθε με χτύπησε στο πρόσωπο και πέφτοντας χτύπησα και στο οδόστρωμα. Τα κορίτσια μού είπαν ότι λιποθύμησα. Αφού γυρίσαμε σπίτι και είδα τα τραύματα, αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο», αναφέρει.

Αγανακτισμένος ο ίδιος διερωτάται αν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες στη χώρα μας. «Όχι. Κάθε επιχείρηση που γειτνιάζει με παραλία οφείλει να διατηρεί ελεύθερη την πρόσβαση των λουομένων (αν δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση) μέσω των εγκαταστάσεών της. Αν με κάποιο τρόπο μια επιχείρηση προσπαθεί να παρεμποδίσει την πρόσβαση των πολιτών στην παραλία (με αποτρεπτικές πινακίδες, περιφράξεις ή φύλαξη), οι πολίτες πρέπει να απευθύνονται στην Αστυνομία. Μοναδική εξαίρεση, οι λιγοστές οργανωμένες πλαζ για τις οποίες έχει θεσπιστεί εισιτήριο», υποστηρίζει μιλώντας στο neakriti.gr.

Ο ξεναγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου πρόκειται να παραμείνει μέχρι και σήμερα, καθώς έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το αριστερό του μάτι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η διεύθυνση του ξενοδοχείου, η οποία, σύμφωνα με τον ξεναγό, απάντησε πως πληρώνει πολύ ακριβό ενοίκιο στον Δήμο για την παραλία γι’ αυτό και δεν αφήνουν κάποιον να καθίσει και φυλάσσεται.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου υποστηρίζουν πως δε φέρουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβαίνει έξω από το κατάλυμά τους, πως η διεύθυνση δεν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και ότι ο υπάλληλος σεκιούριτι είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του κτηρίου.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button