ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στις «Αντιθέσεις» ο Γιάννης Ιωαννίδης για τη δημοκρατία και τις ατομικές ελευθερίες (vid)

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο Γιώργο Σαχίνη και στις «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV ο καθηγητής Ιατρικής στο Στάνφορντ των ΗΠΑ Γιάννης Ιωαννίδης, με επίκεντρο τη δημοκρατία, τις ελευθερίες, πόσο αυτές επηρεάστηκαν στην περίοδο της πανδημίας και ποιες είναι οι προοπτικές για το μέλλον

  • Η δημοκρατία και οι ατομικές ελευθερίες υπό το πρίσμα του Γ. Ιωαννίδη
  • Ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης στις «Αντιθέσεις»
  • Το εκλογικό αποτέλεσμα και το αύριο για την Ελλάδα

Στον βαθμό επηρεασμού της δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών, με φόντο και την πανδημία σχολίασε μιλώντας στις «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV ο καθηγητής Ιατρικής στο Στάνφορντ των ΗΠΑ Γιάννης Ιωαννίδης, σχολιάζοντας ότι η πανδημία υπήρξε πρόβα τζενεράλε της διόγκωσης των ανισοτήτων.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης σε μια διαφορετική συνέντευξη μίλησε για τη δημοκρατία και την Ελλάδα που και υπό το πρίσμα της ελευθερίας του Τύπου, δέχεται στάχτη όπως ισχυρίστηκε.

Σε ότι αφορά το μέλλον στην Ελλάδα μετά και το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Ιωαννίδης σχολίασε ότι χρειάζεται πορεία προς το καλύτερο που δεν συνδέεται άμεσα με όσα εξαγγέλλονται αλλά με όσα εφαρμόζονται όπως ανέφερε.  

Ο καθηγητής Ιατρικής μίλησε και για την δεύτερη μεγάλη του αγάπη πέρα από την επιστήμη, την ποίηση.

Μάλιστα στη διάρκεια της εκπομπής εκτός από την απαγγελία στίχων από βιβλία του, αποκάλυψε ότι ήδη στίχοι του έχουν μελοποιηθεί από τον Αρμένη συνθέτη Μιράν Τσαλικιάν που ήδη έχει αποσπάσει βραβείο.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button