ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 23χρονου Μαρίνου – Η μια τραγωδία πίσω από την άλλη

Τραγικό στοιχείο στη συγκλονιστική υπόθεση του άτυχου 23χρονου είναι το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγους μήνες, το περασμένο καλοκαίρι, είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του Μαρίνου, σε ηλικία μόλις 57 ετών από καρκίνο

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του αδικοχαμένου Μαρίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο. Η νεκρώσιμος ακολουθία του 23χρονου Μαρίνου τελέστηκε χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Αχεντριά, απ’ όπου καταγόταν. 
Η οικογένεια του εκλιπόντα έχει βυθιστεί στην απόλυτη οδύνη, αφού η μητέρα του και η αδελφή του έμειναν πλέον μόνες… Τραγικό στοιχείο στη συγκλονιστική υπόθεση του άτυχου 23χρονου είναι το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγους μήνες, το περασμένο καλοκαίρι, είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του Μαρίνου, σε ηλικία μόλις 57 ετών από καρκίνο! Ο άτυχος νεαρός είχε απολυθεί από τον Στρατό τον Οκτώβρη που πέρασε! 

Το χρονικό 

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Μαρίνος κινείτο με τη μοτοσυκλέτα του με κατεύθυνση προς τη Χανιώπορτα. Η σύγκρουση που έμελλε να κόψει τόσο άδικα και αδόκητα το νήμα της ζωής του άτυχου μοτοσυκλετιστή έλαβε χώρα όταν Ι.Χ. που εξήλθε της οδού Λεβήνου διέσχισε κάθετα τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, επιχειρώντας να στρίψει αριστερά με κατεύθυνση προς Γιόφυρο. 

Η σύγκρουση ήταν “τρομακτική”: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος “καρφώθηκε” κάτω από το κόκκινο Ι.Χ., που οδηγούσε μια 28χρονη οδηγός. Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός του φέρεται να επήλθε ακαριαία. Το πλήθος των διερχόμενων οδηγών και πεζών που συγκεντρώθηκε γύρω από το σημείο, όπου διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία, αντίκριζε σε κατάσταση σοκ το τι είχε συμβεί. 

Άμεσα ενημερώθηκαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ, αλλά και Πυροσβεστική, καθώς ο 23χρονος είχε εγκλωβιστεί κάτω από το Ι.Χ. Όντως επιτόπου έσπευσαν τέσσερα οχήματα με 12 άνδρες της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας. Ο νεαρός Μαρίνος ανασύρθηκε τελικά με βαρύτατα τραύματα και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Ο 23χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Δυστυχώς, εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άτυχος άνδρας φέρεται να μη φορούσε κράνος ασφαλείας. Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνέλαβε την 28χρονη γυναίκα, η οποία, ωστόσο, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button