ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πλήθος πιστών στον Άγιο Παΐσιο στις Κάτω Γούβες – Συγκίνηση στον υπό κατασκευή ναό (pics)

Αύριο Τετάρτη 12η Ιουλίου, εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, εορτάζει το κεντρικό κλίτος του υπό ανέγερση Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στις Κάτω Γούβες

Πλήθος πιστών στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στις Κάτω Γούβες, την παραμονή της εορτής του, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται και ανήμερα, όπως κάθε χρόνο.

Μικροί και μεγάλοι έφτασαν στο μισοτελειωμένο εκκλησάκι για να εκπληρώσουν το τάμα τους και να προσκυνήσουν τον θαυματουργό άγιο, που τα θαύματά του είναι γνωστά εντός και εκτός συνόρων.

Αγιος Παίσιος

Στον υπό ανέγερση νέο Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου της Ενορίας Κάτω Γούβες, (που βρίσκεται στη θέση προφήτης Ηλίας), τελείται απόψε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Εορτής.

Αγιος Παισιος

Αύριο Τετάρτη 12 Ιουλίου ημέρα της Εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και ώρα 7:30 μ.μ. στον ίδιο Ναό, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Αγιος Παισιος

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι παλεύουν επί 20 χρόνια να ολοκληρώσουν το εκκλησάκι στον Άγιο, μάλιστα πρόσφατα έγινε θέμα και σε αθηναϊκό μέσο και πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμό Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή της απηύθυνε έκκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει ώστε να ολοκληρωθεί η εκκλησία.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button