ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Φρίξος… ξαναχτύπησε: Ασκεί χρέη “βοηθού” σε εκλογικό τμήμα των Μαλίων (pics)

Ο συμπαθητικός σκυλάκος, που πριν τρία χρόνια περιφερόταν στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου – και όχι μόνο – και είχε κλέψει τις καρδιές δικηγόρων και δικαστών, έχει βρει πλέον εδώ και καιρό μόνιμο σπίτι

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ο γνωστός στους αναγνώστες του neakriti.gr από παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις σκύλος-βοηθός δικαστικής αντιπροσώπου, ονόματι Φρίξος, ξαναχτυπά, σε εκλογικό τμήμα των Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου αυτή τη φορά, όπου εθεάθη… 

Ο συμπαθητικός σκυλάκος, που πριν τρία χρόνια περιφερόταν στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου – και όχι μόνο – και είχε κλέψει τις καρδιές δικηγόρων και δικαστών, έχει βρει πλέον εδώ και καιρό μόνιμο σπίτι.

Ο “Φρίξος” γεννήθηκε – μάλλον – στο Ηράκλειο. Τους πρώτους τρεις μήνες της ζωής του πέρασε δύσκολες στιγμές, παλεύοντας να επιβιώσει στους δρόμους της πόλης.

Το όνομά του (“Φρίξος”) το οφείλει στη δικηγόρο που τον μάζεψε από τον δρόμο, όταν αυτός ήταν τριών μηνών σκυλάκι. Μάλιστα η ίδια λέγεται Έλλη, όπως το δίδυμο “Φρίξος-Έλλη” της ελληνικής μυθολογίας.  

Φρίξος

 

Φρίξος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button