ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Κώστας Προβιδάκης στην ΚΡΗΤΗ TV: Το όνειρό μου είναι να παίξω στον ΟΦΗ (vid)

Ο Κώστας Προβιδάκης είναι ένα παιδί που τα τελευταία χρόνια έκανε ποδοσφαιρικά άλματα. Ειδικά το πέρασμά του από τη Λαμία ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο…ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και αφού ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει ούτε στην Κηφισιά ψάχνει τη νέα του στέγη! Φιλοξενήσαμε τον Προβιδάκη στην ΚΡΗΤΗ TV και αυτός άνοιξε την καρδιά του…

Αναλυτικά μας είπε:
Για τον επόμενο σταθμό του: “Ξέρω πως στο εξωτερικό είναι ιδανικά και μαθαίνω πόσο καλά περνάει ο Σάλιακας πχ στη Β΄Γερμανίας! Εγώ θα ήθελα να πω όμως πως όνειρό μου είναι να παίξω στον ΟΦΗ, τη μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης! Ελπίζω μια μέρα να το πετύχω! Από κει και πέρα μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί που θα συνεχίσω!”
Για τον παραγκωνισμό των Ελλήνων στις ελληνικές ομάδες: “Δυστυχώς αυτό ισχύει! Εγώ δεν περίμενα μετά από τις εμφανίσεις μου στη Λαμία πως θα φύγω από εκεί, ούτε πως δεν θα μείνω στην Κηφισιά! Όπως μου έλεγε πάντως ένας προπονητής μου, ο καλός δεν χάνεται! Παράλληλα θα ευχαριστώ πάντα τη Λαμία που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στη μεγάλη κατηγορία!”
Για τις διαφορές Super League 1 και 2: “Δεν είναι τεράστιες. Κυρίως στον ρυθμό υπάρχουν διαφορές. Βέβαια είναι και κάποια γήπεδα στη μεγάλη κατηγορία που θέλεις να παίξεις που είναι αλλιώς!”
Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: “Ήταν σπουδαίο που διεκδίκησαν σχεδόν μέχρι το τέλος 4 ομάδες το ελληνικό πρωτάθλημα. Παρακολουθούσα όσο μπορούσα και βεβαίως έβλεπα τη Λαμία, την πρώην ομάδα μου…”
Για την Εθνική Ομάδα: “Ασφαλώς όπως κάθε Έλληνας εύχομαι στην Εθνική Ομάδα τα καλύτερα! Θα πω όμως ξανά για τον Σάλιακα την προσωπική μου άποψη! Έπρεπε να έχει θέση στην Εθνική! Και θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα το δει ο κόουτς και αυτό θα γίνει! Επίσης βλέπω μια Εθνική όλο και καλύτερη και νομίζω πως θα έχει καλύτερο μέλλον σε σχέση με τα τελευταία χρόνια που έμεινε χωρίς επιτυχίες…”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button