ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο “Ελευθέριος Βενιζέλος” των Χανίων θα μείνει πρώτος στην “αξιολόγηση” των σωματείων του στίβου στην Ελλάδα

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, βρέθηκε αντιπροσωπεία του Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος” (επικεφαλής βεβαίως ο Γιώργος Γιατρουδάκης), με κεντρικό θέμα συζήτησης τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης των σφυροβόλων. Πρόκειται εξάλλου για ένα σωματείο-πρότυπο που βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού στίβου και όπως όλα δείχνουν και φέτος θα είναι πρώτο στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ!

* Μπορεί να μην είναι από τα Χανιά αλλά είναι αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, Παναγιώτα Δόση και είναι εκ των υποψηφίων για “το πρόσωπο του μήνα” για τον Ιούλιο.
Η Παναγιώτα Δόση στον κορυφαίο αγώνα της για το 2023 ξεπέρασε το ατομικό της ρεκόρ, με άλμα στα 1,89 μέτρα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο ύψος, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.
Η ψηφοφορία θα “τρέξει” στις σελίδες του ΣΕΓΑΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram) και θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (04/08, 12:00).
Αναλυτικά οι έξι (δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες) υποψήφιοι:
► Παναγιώτα Δόση: Ασημένιο μετάλλιο στο ύψος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο
► Πολυνίκη Εμμανουηλίδου: Χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο

► Γεωργία Δεσπολλάρη: Χάλκινο μετάλλιο στα 800 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο

► Ελίνα Τζένγκο: Χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο

► Δημήτρης Αντωνάτος: Χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ Νεότητας στο Μάριμπορ

► Γιάννης Γκάρτσιος: Χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ Νεότητας στο Μάριμπορ

Ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του:

«Ο Ιούλιος ήταν ένας γεμάτος αγωνιστικός μήνα με τους αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας να μας χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες και συγκινήσεις. Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή (04/08, 12.00 το μεσημέρι) να ψηφίσουν το πρόσωπο του μήνα για τον Ιούλιο. Η ψηφοφορία θα τρέξει στα social media (Facebook, twitter, Instagram) και οι φίλοι του στίβου θα μπορούν να ψηφίζουν κάνοντας like.»

*Τέλος, με έντονο το κρητικό στοιχείο στην ελληνική αποστολή διεξάγεται στη Λευκωσία η συνάντηση “Ελλάδα-Κύπρος”.
Από κρητικής πλευράς συμμετέχουν οι Ιωάννης Λιόλιος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Δημήτρης Σκύβαλος (ΑΟ Λασιθίου), Αρέστης Τσαλλέκου (ΓΑΣ Ιεράπετρας), Ανδρέας Μαθιουδάκης (ΟΦΗ), Σοφία Κοντογιάννη (ΑΠΣ Πήγασος Ηρακλείου), Νεφέλη Μανουσάκη (ΑΟ Κύδων Χανίων), Ελισάβετ Ανγινό – Παπαδάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) και Αδαμαντία Φραντζεσκάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button