ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΟΦΗ: Ισόπαλη 2-2 η φιλική αναμέτρηση με Ατρόμητο

Στο 2-2 έμεινε ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 3′ έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Λάρσον, ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά, όμως αυτή πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Ατρομήτου.

Οι Περιστεριώτες, απάντησαν στις ευκαιρίες στο 5′ με τον Ρομπάιγ να σουτάρει και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Χριστογεώργου. Στην δεύτερη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του ΟΦΗ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 13′ μετά από αντεπίθεση ο Γιουμπιτάνα μπήκε μέσα στην περιοχή και με καλό σουτ έκανε το 1-0. Πριν καλά καλά ο ΟΦΗ συνειδητοποιήσει το πρώτο γκολ, δέχτηκε και δεύτερο πάλι στην κόντρα επίθεση με τον Ρομπάιγ να βγαίνει στην κόντρα επίθεση και με πλασέ έκανε το 2-0.

Ο ΟΦΗ είχε προβλήματα στην άμυνα κάτι που προβλημάτισε τον Βάλντας Νταμπράουσκας ο οποίος προσπάθησε να τους αφυπνίσει. Στο 21′ ο Όμιλος άγγιξε το 2-1, όταν μετά από πάσα του Τοράλ ο Φελίπε Λουίζ βρέθηκε στην περιοχή, πλάσαρε, όμως ο Τσιντώτας έδιωξε.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τα δύο γκολ ανέβασε την απόδοση της και βρήκε γκολ μείωσης πριν το ημίχρονο, όταν ο Μπάκιτς στο 41′ έκλεψε στην μεσαία γραμμή, πάσαρε στον Μπιφουμά και αυτός από δύσκολη θέση πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καλός με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν σπουδαίες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Άλλωστε ο Βάλντας Νταμπράουσκας άλλαξε την ενδεκάδα και είχε την ευκαιρία ξανά να δει την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του.

Μετά τις αλλαγές ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του, έπαιξε με την μπάλα κάτω και στο 79′ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Νέιρα βρήκε χώρο από τον άξονα, πάτησε περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-2.

Ο ΟΦΗ πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολάκη στο 87′, όμως το 2-2 δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button