ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ξανά υποψήφιος με συνεργασίες ο Μανόλης Φραγκάκης στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας 

Συνοδοιπόροι στη νέα εκλογική μάχη του Μανόλη Φραγκάκη θα είναι ο Αριστείδης Μανουράς και Γιώργος Κασσάκης

Εκ νέου θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο ο νυν δήμαρχος Μινώας Πεδιάδος Μανόλης Φραγκάκης που ανακοίνωσε επισήμως  πριν από λίγο την υποψηφιότητα του. Υποψηφιότητα η οποία συνοδεύεται από συνεργασίες, καθώς όπως ο ίδιος  γνωστοποιεί, θα έχει συνοδοιπόρους στην εκλογική μάχη του Οκτωβρίου  τον Αριστείδη Μανουρά που ήταν έτοιμος να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές αλλά αποσύρθηκε λίγο πριν τις εκλογές και τον Γιώργο Κασσάκη που ήταν υποψήφιος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος στην κάλπη του Μαΐου του 2019.

Βεβαίως η συνεργασία Φραγκάκη- Μανουρά είχε ζυμωθεί εδώ και καιρό, και την είχαμε προαναγγείλει κι εμείς στο neakriti.gr και στη ”Ν.Κ”  ως ”κλειδωμένη”.

Η ανακοίνωση Φραγκάκη για την υποψηφιότητά του:  

«Με αίσθημα ευθύνης αλλά και χρέους απέναντι στον τόπο που αγαπώ και υπηρετώ από τη θέση του Δημάρχου ως σήμερα, σας ενημερώνω ότι θέτω τον εαυτό μου εκ νέου στην κρίση των συμπολιτών μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας.

Μετά από ώριμη σκέψη, συζητήσεις και διεργασίες, ανακοινώνω την απόφαση μου αυτή, όντας έτοιμος να ηγηθώ ξανά μιας ανεξάρτητης και πολυσυλλεκτικής Δημοτικής Κίνησης, με στόχο τη διεκδίκηση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτόν τον αγώνα τον Αριστείδη Μανουρά και το Γιώργο Κασσάκη.

Δέσμευση προσωπική μου, αλλά και των συμπολιτών που πλαισιώνουν την προσπάθεια αυτή, είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη του Δήμου μας, που έχει τόσες προοπτικές και δυναμική.

Καλώ όλους τους δημότες, που μοιράζονται το κοινό Όραμα για το Δήμο μας, να πράξουν το ίδιο και να συστρατευθούν μαζί μας

Στην πορεία θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για το πρόγραμμα και το όραμα της παράταξης».

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button