ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νέα εποχή στον Μαραθώνα με Χρήστο Καταρτζόγλου και Candia Sport!

Αλλάζει προς το καλύτερο το τοπίο στον Μαραθώνα, με τον ιδιοκτήτη του Candia Sport Χρήστο Καταρτζόγλου να επιστρέφει σε ένα σωματείο που έχει μεγαλουργήσει κατά το παρελθόν, όπου είχε διατελέσει με μεγάλη επιτυχία υπεύθυνος της Ακαδημίας.

Ο Χρήστος Καταρτζόγλου, ένας επιχειρηματίας και παράγοντας που διαθέτει το καλεσανό στοιχείο, καθώς κατοικεί στην περιοχή, ήρθε σε συμφωνία με τον Μαραθώνα και αναλαμβάνει την αναμόρφωση του σωματείου σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας μια νέα εποχή για τον ιστορικό σύλλογο.

Ασφαλώς ο Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης) παραμένει στην προεδρία, αποτελώντας εδώ και δεκαετίες την ψυχή του Μαραθώνα, με αυτή τη συνεργασία να φέρνει νέα εξαιρετικά δεδομένα για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Επίσης ανακοινώθηκε ότι προπονητής του Μαραθώνα αναλαμβάνει ο Μάκης Λυκούδης, που πρόσφατα ήταν προπονητής στην Δαμάστα αλλά είχε χτίσει στο ξεκίνημά της και την ομάδα Youth League του Candia Sport.

Η αρχή της νέας εποχής για τον Μαραθώνα γίνεται από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, καθώς σύντομα ξεκινούν εργασίες για την πλήρη αναμόρφωσή τους, προκειμένου το γήπεδο των Καλεσών να βελτιωθεί όπου χρειάζεται και να παρέχει τις ανέσεις στα νέα παιδιά που θα αθλούνται εκεί τις επόμενες εβδομάδες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button