ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μοναδική έκπληξη από τον Εφηβικό του ΟΦΗ στον Παπαδοφραγκάκη

Μία αξέχαστη στιγμή γεμάτη συγκίνηση και αλληλεγγύη στο εφηβικό τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ! Με πρωτοβουλία του εφόρου του τμήματος Γιάννη Χασουράκη, την περασμένη Τρίτη, τα παιδιά επιφύλαξαν μια έκπληξη για τον αγαπημένο τους συναθλητή, Γιώργο Παπαδοφραγκάκη που αποχωρεί από το μπάσκετ για να επικεντρωθεί στις Πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο την εισαγωγή του στην Γυμναστική Ακαδημία. 

Η ομάδα του, συγκέντρωσε όλη την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της σε μία μπλούζα με μια φωτογραφία και μια ειδική αφιέρωση! «Μαζί σου είμαστε πρωταθλητές της φιλίας, τη ομαδικότητας και του αθλητικού πνεύματος. Θα είσαι μέσα στην καρδιά μας pap! Για πάντα ΟΦΗ Εφηβικό 2022-23», έγραφε η μπλούζα. 

Παπφραγκάκης μπλούζα

« Με αυτό το δώρο, τα παιδιά ήθελαν να εκφράσουν  την εκτίμηση τους για την αφοσίωση και την προσπάθεια που είχε  επιδείξει στο τμήμα του και να τον ενθαρρύνουμε όλοι στο νέο του ταξίδι προς την εκπλήρωση των ονείρων του.
Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μια διαδικασία αγώνα και προπόνησης, αλλά επίσης μια διέξοδος για τη δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης. Η ομάδα του ΟΦΗ αποτελείται από παίκτες που στηρίζουν ο ένας τον άλλο και μοιράζονται κάθε στιγμή του αθλητισμού με αληθινή συντροφικότητα.
Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί στο γήπεδο. Σε ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου και να επιτύχεις στους στόχους σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα ως ένα αληθινό παράδειγμα αθλητή που ενέπνευσε την ομάδα και το σωματείο μας. Καλή επιτυχία στα σχέδια σου!», αναφέρουν στον ΟΦΗ. 

Συγκινούν εν τω μεταξύ όλα όσα είπε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μάρκετιγκ του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, Ηρακλής Σφακιανάκης, για τους γονείς με αφορμή την έκπληξη στον Γιώργο Παπαδοφραγκάκη.

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μας, Νίκος Δελατόλας, με αφορμή την έκπληξη στον Γιώργο Παπαδοφραγκάκη.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button