ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κρήτη: Αναχώρησαν οι αγρότες για το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (vid)

ακρόαση άρθρου

Κρήτη: Αναχώρησαν οι αγρότες για το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (vid)

Πλησιάζει η ώρα της Αθήνας για τους αγρότες… Με φόντο το αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές τους και ετοιμάζονται να κατακλύσουν το σύνταγμα, ζητώντας μέτρα στήριξης από τη κυβέρνηση

  • Κάλεσμα των αγροτών για στήριξη της αυριανής κινητοποίησής τους
  • Περίπου 200 τρακτέρ και τρεις χιλιάδες αγρότες αύριο στο Σύνταγμα

Οι συνδικαλιστές, που από σήμερα ξεκίνησαν το δρόμο για τη πρωτεύουσα, ενώ έχουν απευθύνει κάλεσμα σε φορείς αλλά και απλούς πολίτες για συμπαράσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πανελλαδικό επίπεδο έξω από τη Βουλή αναμένεται να παραταχθούν περισσότερα από 200 τρακτέρ, ενώ στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 2.000 έως 3.000 αγρότες.

Πάντως, προκειμένου να περιοριστεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω των τρακτέρ , η κάθοδος τους θα γίνει σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία, ενώ αναμένεται, να καταφθάσουν, με την συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων περίπου στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή. Παράλληλα, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία.

Σε επίπεδο Κρήτης, σύμφωνα με προέδρους τοπικών αγροτικών συλλόγων, θα μεταβούν στην Αθήνα περίπου 70 αγροτοσυνδικαλιστές από τα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά και 30 από τα πεζά.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button