ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κι επισήμως ο Αντίπας Σηφάκης για το άδειο αεροδρόμιο!

Ο κ. Σηφάκης, ως εξαιρετικός γνώστης του κρητικού τουρισμού, άγγιξε ένα ζήτημα που μάλλον κάποιοι φωστήρες φορείς του τουρισμού δεν τον κατανόησαν και έδωσαν τη δική τους ερμηνεία

Απάντηση για τη φωτογραφία του άδειου αεροδρομίου στο Ηράκλειο έδωσε μέσα από την εκπομπή “Ώρα Αιχμής” ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Αντίπας Σηφάκης, που ξεκαθάρισε πως κάποιοι φορείς εκμεταλλεύτηκαν αυτή τη φωτογραφία για να κριτικάρουν αδίκως τον τουριστικό πράκτορα, που εδώ και πολλά χρόνια έχει τον δικό του σπουδαίο κομβικό ρόλο στον κρητικό τουρισμό. Όπως είπε, ελπίζει μέχρι το τέλος της σεζόν να αλλάξει το κλίμα και να βελτιωθεί η τουριστική εικόνα της Κρήτης, λέγοντας πως μπορεί οι αφίξεις να είναι περισσότερες, όμως κανείς δε γνωρίζει ακόμα τα στοιχεία των κλινών για να μιλήσει με σιγουριά.

Παράλληλα, όσον αφορά στη φωτογραφία, τόνισε πως η Τρίτη είναι γνωστή εδώ και χρόνια για την εικόνα αυτή, στηλιτεύοντας τη συνήθεια των αεροπορικών εταιρειών να στοιβάζουν συγκεκριμένες μέρες αλλά και ώρες τις πτήσεις τους, όταν υπάρχει διαθεσιμότητα την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ο κ. Σηφάκης, ως εξαιρετικός γνώστης του κρητικού τουρισμού, άγγιξε ένα ζήτημα που μάλλον κάποιοι φωστήρες φορείς του τουρισμού δεν τον κατανόησαν και έδωσαν τη δική τους ερμηνεία. Άλλωστε, ο ίδιος τόνισε και το τι θα γινόταν αν φέτος είχαμε και τους Ρώσους και τους Ουκρανούς, στέλνοντας και ένα μήνυμα προς την Ευρώπη για το πώς πρέπει να κινηθεί όταν επιστρέψει η ηρεμία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button