ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

«Κακότυχη» η παραμονή στον Βόλο για Τούρκο υποπλοίαρχο

Σε δύο μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και 1200 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 45χρονος Τούρκος υποπλοίαρχος που βρέθηκε στον Βόλο, όταν έδεσε το πλοίο του, που μετέφερε κριθάρι.

Ο ίδιος προκάλεσε ατύχημα στην παραλία του Βόλου, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Βγαίνοντας από το καράβι, έφτασε με το ηλεκτρικό του πατίνι μέχρι παραλιακό μπαρ και όταν έφυγε, έπεσε μεθυσμένος στις μπάρες της παραλίας. Τραυματίστηκε στο πρόσωπο και τα χέρια , ενώ στο αλκοτέστ αποδείχθηκε πως είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ως μάρτυρας ένας ιδιοκτήτης σκάφους στην παραλία του Βόλου, που είδε τι συνέβη και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον 45χρονο καλώντας και το ασθενοφόρο.

«Ηπια δύο ποτήρια ουίσκι, αλλά ήμουν πιεσμένος. Είχα πολύ καιρό μέσα στο καράβι. Την είδα την μπάρα, πάτησα φρένο, αλλά έπεσα. Όλα έγιναν από το άγχος μου γιατί γενικά προσέχω τον εαυτό μου », είπε χθες ο ίδιος στο δικαστήριο.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button